De Grandstand beschikt over diverse luxe ruimtes gelegen op twee etages van het gebouw, die voor bijeenkomsten van 8 tot 400 personen kunnen worden gebruikt.

Restaurant Schoufour
Op de eerste etage van de Grandstand bevindt zich restaurant Schoufour. Tijdens het CHIO Rotterdam is dit specialiteiten restaurant een begrip. Het restaurant is vernoemd naar de wijlen erevoorzitter van het CHIO Rotterdam Jacques Schoufour. Gedurende het jaar kan de ruimte naar wens worden ingericht voor intieme diners, borrels en recepties waarbij uw gasten vanuit de open keuken culinair verwend worden.

Grandstand Rotterdam

Skyboxen
Op de tweede etage zijn 7 skyboxen, de ruimtes zijn in diverse samenstellingen te gebruiken. Los met een oppervlakte van circa 50 m2, drie of vier geschakelde skyboxen zijn groot genoeg voor een receptie tot 200 personen. De ruime skyboxen hebben aan weerszijden grote ramen waardoor er contact is met omgeving. U heeft het gevoel midden in de natuur te zijn terwijl u in het hartje van de stad bent.

Grandstand Rotterdam skybox

Capaciteiten:

Skybox Tot 50 personen
Geschakelde Skyboxen vleugel 1 Tot 150 personen
Geschakelde Skyboxen vleugel 2 Tot 200 personen

Grandstand Rotterdam Boardroom

Inrichting
De boardroom heeft een robuuste executive tafel met vergaderstoelen en een zitje met comfortabele fauteuils en een eigen pantry.
De skyboxen kunnen naar wens worden ingericht. Standaard zijn deze ingericht met een vergaderopstelling van moderne tafels en stoelen en hebben een warme uitstraling door kleurrijke carpetten, groen en eventueel bloemdecoratie.

Grandstand Rotterdam Boardroom

Audiovisuele middelen
Een volledig scala audiovisuele middelen is beschikbaar in overleg met het facilitaire team. Naast alle benodigde audiovisuele middelen voor uw bijeenkomst, kunnen wij u helpen met de invulling van uw congres, presentatie of muzikale omlijsting.

Gezien de diverse mogelijkheden van het gebouw adviseren wij u een afspraak te maken en de Grandstand te komen ervaren.

Grandstand Rotterdam vergaderzaal